Surf või seks?


6.11.2012

Kaotasime eile Tomi ja Aive ning hommikuks pole nad ikka ilmunud. Kahtlane. Kuuldavasti Eestis on külm ja lumine, tuleb tõdeda, et ega siin paar päeva paremad ei tule. Sajab nagu oavarrest. Lohutuseks vaid kohvikuinternett, Sangria ja soe tekk.

7.11.2012

Sajab....jääb järgi...lähen rannale jooksma. Saabun koju tilkuvana. Siin ei tibuta, kui tuleb, siis ikka tuleb. Päeva tulem on ühe mitu päeva võtnud projekti peaaegu lõpule jõudmine. Siiski veel ei sõnu ära ;). Vihm ja tubane viibimine ajavad seltskonna tuliste vaidlusteni. Kumba eelistad: surfi või seksi? Vastuseta küsimus.

*Keegi ei sõida Volvoga, keegi ka ei müü Volvot. Rahvas pole turvalisuse lainel.
*Õhtul kell 23.30 kogunevad vanurid sööklasse BINGOT mängima.
*Siesta kestab 14.30-......mõnes poes 19.30.
*Televiisorit käivitades tuleb alati jalgpall.
*Igas teises majas on kohvik, ülejäänud majad on üürile anda.
*Saial on koorik ümbert ära lõigatud.
*Jäätised on 4-8 kaupa pakendatud ja üliodavad.
*Kõik kauplevad kanepiga.

Ühel öösel rõdul magades ilmusid killersääsed. Üks hetk proovisin silmanurka sügada, nurka polnud, silm ei avanenud. Kaspar küsis: „Mis mõttes ei saa silma lahti, tee lihtsalt lahti.“ No ja sääsk oli silmalaule sellise paugu pannud, et 24h olin kergelt pundunud näoga.

8.11.2012

60 km autosõitu, jõuame Canos de Meca surfispotti. Läbime militaartsooni Zahara kandis, näha on 
sõjaväelaste valmisolekut, võimalik, et ootavad Maroko narkolasti. Trafalgari neeme otsast toob Kaspar järjekordse Geopeituse aarde samal ajal kui teised lainetes lohedega võitlevad. Lähen vette, kaotan laua, õnneks Tom päästab olukorra ja korjab laua üles....tuul tõuseb nii kõvasti, et ma ei suuda enam jalgu maa peal hoida ja võtan kiiresti lohe alla kartuses minema lennata.
Poest tulles leiame super basseini, aias. Võtan operaatori rolli ja alasti Kaspar oma pikkade jäsemetega hüpleb alasti läbi vihma basseini. Asjad on kotis, juhuks kui on vaja põgeneda, aga kedagi ei huvita sisserännanud supleja.

9.11.2012

Üle tüki aja näeme säravat päikest ja suundume tuulevaikusesse basseini äärde. Giffi saab basseinisujumise shoki kui Kaspar teda korduvalt vette lennutab, lisaks koerale lendavad ka Tom ja Paavo. Jälle üks uppunud telefon, mida saatis kurb taskusse jäämise saatus. Nokia on ikka raudne tegelane, õhtuks võtab pildi jälle ette.
Õhtul linna peal saame kahe purjus kohaliku vehklevate liigutuste saatel teada, et joome solki, millest kohalikud ainult süüa teevad. Jätame veinipaki baari lähedale aknalauale ning kui Paavo suundub pakki tooma jälitab teda 3 kohalikku. Kaspar juba tühjendab taskud, juhuks kui läheb kakluseks. Kohalikud otsivad Paavo taskud läbi, kahtlustavad teda telefonivarguses. Õnneks olukord ei lähe kriitiliseks ja hispaanlased hakkavad baaris inimesi küsitlema.
Saan kohaliku Salvatore’ga suudelda – poiss ründab mind jõuliselt „tu eres guapa“, „you are beautiful“. Sikutab mind nurga taha ja muudkui üritab suudelda. Toredad sõbrad, Paavo ja Kaspar, üritavad mind maha müüa ja uurivad palju Salvatore maksma on nõus. Ta ei vasta.
Moskiito ööklubis leiab Paavo peale tantsimist Hollandi tüdrukuga tantsupartneriks vanamehe. Tundub huvitav kooslus, igatahes peale tantse Paavo teatab: „Nii hea, et mind kaasa võtsite, mul oli NIIII tore õhtu“.  :S . Ukse taga kuulen ka vanamehi arutamas, et nad on geid.
Jätame Kaspari DJ’ga tequilatama ja 50 aastase prouaga kurameerima ning jookseme Paavoga läbi kisendava äikese ja paduvihma kodu poole. Tänavatel on 5 cm paksune veekiht, tagab olukorra, kus meie riietel pole ruutsentimeetritki kuiva kohta.

10.11.2012

Suvised ALOHA plaanid vajavad mõtlemist, terve punt on ideedega kohal ja jõuame mõteteni, mis loodetavasti jõuavad päevavalguseni. Pöidlad pihku, et kõik hästi läheks, terve Pärnu võidaks tohutult.
Tore kui on kaasas ihujuuksurid, õhtul on avatud salong, uus blond pea ja lühemad juuksed teevad pea kergemaks.

11.11.2012

Pakime asju, tohutus hulgas surfikama Tomi kärru, et homme teele asuda. Teekond on veel segane, eks on näha, kuhumaani jõuame. Igatahes liigume Euroopas, mitte Aafrikas. Hirm on, et äkki enne kevadet päikest ei näe ja võtame viimast, kärsatame nägusi, kehad teki all soojas.
Õhtul ehk viimane kontsert ECO Centeris ja adjoooo Tarifa. Sinuga on olnud tore!

Comments

Popular posts from this blog

Dominikaani Vabariik - kaardus palmide ja siniste vete maa

Sitsiilia - laguunisaladused, nõiakaevud, Bookingu hullus ja siiras väikelinlus

Tugev annus luksust ja Lapimaa igatsust